Waterpolo - El líder de la categoria va imposar la seva llei

L'absolut masculí va caure per 12 a 3 davant el CN Badia.

181125-Juv. Masc. CN Minorisa vs G.E.I.E.G.4475.JPG

Dimarts 11 de maig de 2021

El CN Badia, líder i aspirant a l'ascens a la lliga estatal de waterpolo es va imposar amb comoditat a un CN Minorisa, minvat d'efectius, que a més a més va veure com s'excloïa al seu porter Lluís Villaró a la meitat del partit.

Només començar la confrontació es va fer evident la superioritat vallesana que se situaren en un 4-0 que, a minut escàs pel final del primer quart, els bagencs reduïren amb gol de Raúl Ruiz. El segon període va ser idèntic, fins i tot en el golejador i el moment, doncs, el gol de Raúl Ruiz va significar el 8-2.

Tal vegada pel partit decidit o una millor defensa manresana, el cabal golejador dels locals es va frenar, quedant el parcial del tercer període en un 2-0, que feia que els d'Ángel Peirón s'animessin per posar les coses més complicades als de Badia en els darrers vuit minuts, que no van poder guanyar però sí que fer més igualat, 2-1 amb gol de Martí Puerta en superioritat. Clau per la diferència en el marcador va ser la manca d'eficàcia en les jugades d'home de més, doncs, només la darrera de les vuit de què van disposar els jugadors del CN Minorisa, va convertir-se en gol.

Arbitratge a càrrec de DF Gómez i C Roman. Van assenyalar set exclusions i un penal a jugadors visitants per vuit exclusions als locals.

Parcials: 4-1, 4-1, 2-0, 2-1.
Alineacions I golejadors:
CN Minorisa:
P Monné. Ll Mayol, M Puerta 1, R Ruiz 2, R Serra, O Muns, X Pelegrín, R Fargas, ME Bianco, I Rey, A Leon i Ll Villaró.
CN Badia: J Galvàn, M Ortiz, O Sanz 1, R Granados 4, S Muñoz 1, J Pujol, P Posas 1, A Prieto 1, M López 1, R Prieto 3, V Valero, J Fernández. 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.