Waterpolo - Els benjamins segueixen millorant

El CN Minorisa va caure davant el CN Sabadell i el CN Terrassa en una nova jornada doble.

Benj. Terassa.jpg

Dimarts 27 d'abril de 2021

Diumenge, els més menuts dels waterpolistes manresans, es van desplaçar a Terrassa per a jugar la segona jornada de la lliga Benjamí, competició que es juga en trobades entre tres equips, que juguen sistema triangular, tots contra tots.

Malgrat no sumar cap triomf, va ser evident la progressió de l'equip que entrena Jordi López, que va perdre els parcials de manera ajustada davant el CN terrassa, per anotar-se'n, un, i dos empats davant el CN Sabadell.

Els gols bagencs van ser anotats per A Nogueras, A López, G Pérez i dos de G Soler.

Alineacions:
CN Minorisa Excavacions Miralles B: G Serracanta, A Nogueras, G Soler, I Caparrós, J Lara, G Pérez, D Méndez, J Martín, T Oller, R Soler, L Herrera, A López i A Puigmal.
CN Terrassa: P Aguilera, L Gámez, E Gómez, C Peñarroya, Q Pozo, R Arnal, C Finestra, L Romero, J Fernàndez, A Aparicio, M Arnau, Y Muñoz, O Ermos, I Sánchez.
CN Sabadell: D Gallardo, U Gálvez, O Balasch, G Nadal, B Guinardó, M Fortuny, Ll. Guillamón, A Valdés, A Rodríguez i MF Cama

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.