Waterpolo - Festival manresà davant el cuer

L'absolut masculí va guanyar còmodament al CN Banyoles.

absolut.jpeg

Dimarts 27 d'abril de 2021

Àmplia victòria del CN Minorisa masculí davant el CN Banyoles, el darrer classificat, que no va poder frenar el bon joc dels bagencs.

El primer quart ja va sentenciar el partit, doncs, els de Peirón van sortir decidits a superar al rival des del primer moment, en poc temps el lluminós assenyalava un 3-0, obra de Raül Ruiz, Jordi López i Lluís Mayol, moment en què van anotar el seu primer gol els de l'estany, gol que no va frenar l'allau golejador local, que amb anotacions de Xaxi Pelegrín i Oriol Muns tancaven els primers vuit minuts amb un 5-1 favorable.

El segon període va ser més igualat, 3-2, com si els amfitrions aixequessin el peu de l'accelerador, els gols minoristes marcats per Oriols Muns, Jordi López i Xavi Pelegrin.

Amb 8-3 es produí el canvi de camp, la qual cosa va servir per a refer l'esperit golejador del CN Minorisa que va castigar amb un parcial de 6-2 que posava les coses al seu lloc, les anotacions de LLuís Mayol, Adrià Batanés, dos, Jordi López, Martí Puerta i Roger Fargas.

Amb la feina feta el darrer quart va ser un tràmit, uns vuit minuts que es van resoldre amb un parcial de 2-0 pels del centre de Catalunya que tancaven el partit amb un resultat contundent i uns punts importants per assegurar la permanència en la primera categoria.

Arbitratge a càrrec de G Zegri i I Dimitrov. Van assenyalar 3 exclusions i un penal a jugadors locals, per 5 exclusions i dos penal als gironins.

Parcials: 5-1, 3-2, 6-2, 2-0
Alineacions i golejadors:
CN Minorisa:
P Monné, LL Mayol 2, M Puerta 1, R Ruiz 1, G Lafoz, O Muns 3, X Pelegrin 3, A Leon, A Batanés 2, ME Bianco, J López 3, R Fargas 1 i LL Vilaró.
CN Banyoles: M Rodríguez, A Carretero 1, M Masdevall, G Cabell 2, R Carreró, M Alsina 1, E Colprim, A Rodríguez 1, M Nadal, J Cano, M Riera, M Carreró, R Prieto.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.