Waterpolo - Hi tornem

L'equip absolut femení jugará a casa aquest dissabte contra el GEIG

_DSC6630Para imprimir 85cm.jpg

Divendres 5 de febrer de 2020

Aquest dissabte el waterpolo català torna a l'activitat. El CN Minorisa absolut femení serà l'encarregat d'obrir l'any amb l'enfrontament amb el GEiEG, en partit programat a les municipals manresanes a partir de les 16:00 h.

L'opció presa per la FCN de tornar a permetre la competició, condicionada a què sigui classificatòria per una lliga o un campionat estatal i sempre de categoria absoluta, ha fet que, després d'una llarga espera, les noies de Jordi López puguin mesurar les seves forces davant un rival entre els històrics del waterpolo femení, que no fa tants jugava en la màxima categoria estatal.

Ara, en aquest moment, és una incògnita el rendiment dels equips, doncs, la irregularitat a l'hora d'entrenar, no poder fer assajos tàctics reals i amb molt poc toc de pilota, fa que el rendiment pugui ser una autèntica sorpresa, tant per bo com per no tan bo. A més a més l'equip manresà, amb nombrosos canvis en la plantilla, presentarà un tretze molt rejovenit respecte a la temporada passada..

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.