Waterpolo - La lluita no és suficient per l'absolut masculí

Els d'Ángel Peirón van perdre per 9 a 5 a la seva visita al CN Poble Nou B

absoluto.jpeg

Dimarts 20 d'abril de 2021

Malgrat fer un bon partit els jugadors de Peirón no van poder puntuar en la seva visita al Poble Nou barceloní. El primer quart, amb victòria parcial dels de casa, 2-0, va marcar l'esdevenir del partit, doncs, en aquests vuit minuts, els bagencs van desaprofitar fins a tres superioritats.

En el segon quart es van polir els temes atacants, i primer Ll Mayol i R Ruiz en superioritat feien que el marcador s'ajustés fins al 3-2 en què s'arribava a la meitat del partit.

Després del canvi de camp els de casa donaren l'estocada final, en anotar-se el parcial per 3-1, i aconseguint gols d'efectes importants en la moral del contrari, doncs, quan R Ruiz anotava el 5-3 en jugada d'home de més a manca de 30", encara anotarien el 6-3 els barcelonins, a només 11 segons que era la sentencia.

Amb tot i això, els manresans no afluixaren i amb gols de Ll Mayol i R Ruiz, ambdós de pena màxima es posaven 7-5, però era un miratge i els del barri olímpic tornaren a posar diferencia en el marcador fins al 9-5 final.

Arbitratge a càrrec de J Cisneros i X Dueñas. Van assenyalar 9 exclusions i dos penals a jugadors locals, per 3 exclusions i dues penes màximes als visitants.

Parcials: 2-0, 1-2, 3-1, 3-2.
Alineacions i golejadors:
CN Poble Nou B:
P Colell, L Lucero, M Escrig 1, D Cebriano 1, A Buendia, I Carbonell, R Vidal 1, L Arxer, J Llorente 5, A Roldan. A Arxer 1, J Navarro , M Serrano.
CN Minorisa: LL Villaró, Ll. Mayol 1, M Puerta, R Ruiz 3, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 1, A Batanés, ME Bianco, E Masplà, A León.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.