Waterpolo - La veterania és un grau

L'absolut femení del CN Minorisa va perdre per 15 a 1 a la piscina del CN Martorell.

peiron.jpeg

Dilluns 29 de març de 2021

El CN Minorisa va rebre un correctiu en la seva visita al CN Martorell, les de Jordi López, que venien d'assolir uns magnífics resultats es van veure superades per un equip amb dues jugadores veteranes i de nivell de lliga nacional de divisió d'honor, S. Aparicio i C López que van anotar dotze dels quinze gols de les amfitriones.

El partit no va tenir història, doncs, el 5-0 del primer quart ja ho deixava a les clares, després 2-0, per arribar a la meitat del partit amb un 7-0 i l'atac bagenc sense poder fer mal a la defensa de les del Baix Llobregat.

No va ser fins al segon minut del tercer quart, quan H Vicente anotava el que seria el gol de l'honor. Després seguiria el monòleg ofensiu de les locals fins al xiulet final.

Arbitratge a càrrec de B Perelló i A Díaz. Van assenyalar 7 exclusions a jugadores locals per 12 a les manresanes.

Parcials: 5-0, 2-0, 5-1, 3-0.
Alineacions i golejadores:
CN Martorell: C Roca, S Pallejà, S Aparicio 7, A Mallofré 1, P Monsech 1, MA Farreras 1, C López 5, P Alella, L Piera, G Bellés.
CN Minorisa: M Sala, R Solernou, M Fargas, M Coll, A Toribio, H Vicente 1, L Flores, IK Bianco, MY Fernández, J César , G Vadillo , I Peirón , J Peirón.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.