Waterpolo.- Liga Catalana Absoluta de 3ª Divisió

DOBLE JORNADA PEL B DEL CN MINORISA

 

CW GARRAF 10 CN MINORISA B 9

Partit anivellat que es decidí en el tram final del mateix al transformar una pena màxima els del Garraf.

Abans continues alternances en el domini del partit, en un arbitratge al que no estaven acostumats els equips que es va convertir en un festival d’exclusions del que van sortir afavorits els costaners.

Arbitratge a càrrec de JJ Verdejo. Va assenyalar vuit exclusions i un penalti als locals per dotze i un penalti als visitants.

Parcials: 2-2, 3-2, 3-4, 2-1.

Alineacions I golejadors: CW Garraf:  X Maldonado, D Navarro 1, H Baget 5, A Rosell, N Egea, J Alba 1, S Álvarez 2, A Marcè, A Pardines, J Guillen 1.

CN Minorisa B: V Chircu, L Pérez, D Calvo 1, B Bello 2, A Marín 2, I Ruiz, X Pelegrin 2, M Cerezo, E Masplà 1, T sala 1, Y Khalil, C Jódar i J Mendoza.

 

CN MINORISA B 7 CN TARRACO 14

 

Clara superioritat dels tarragonins que s’imposaren en tots els parcials , de manera contundent, menys el tercer, quan després del descans llar i el canvi de camp, els bagencs s’apuntaren el quart per 4-1.

Arbitratge a càrrec de J López i E Iñesta. Van assenyalar  nou exclusions a jugadors locals per vuit als visitants.

Parcials: 1-4, 1-4, 4-2, 1-4.

Alineacions i golejadors:  CN Minorisa B: V Chircu, R Ruiz 1, X Pelegrín, T Sala, E Masplà 1, B Bello 1, D Solernou, A Marín 1, Y Khalil 2, Ll Pérez 1, M Bianco i LL Vilaró.

CN Tarraco: A Roman, O Sánchez, A Morató 1, J Monrós 2, J Vienermilla 1, D Roma 1, A Checa 1,  R Lodenyk 2, R Garcia 4, O Pérez 1, J Romero 1.