Waterpolo.- Liga Catalana Absoluta de 3ª Divisió

MOLTA DIFERENCIA ENTRE B DE LA CATALUNYA CENTRAL

titulo
Waterpolo.-  Liga Catalana Absoluta de  3ª Divisió

CN IGUALADA B 2 - CN MINORISA B 26

Sense historia el partit que enfrontava als B del CN Igualada i CN Minorisa, doncs, els bagencs es mostraren enormement superiors , sense donar cap opció als anoiencs que només van poder ser espectadors del festival golejador manresà.

Prova d’aquesta superioritat ho és que ja en el primer parcial, 0-7, van ser set els jugadors manresans que van anotar, D Solernou, J Flores, B Bello, A Batanés, M Cerezo, T Sala i Ll Pérez.

Aquest recital de gols repartits va seguir en el segon període, 1-6, amb anotacions bagenques de R Serra, A Batanés i F Jódar, amb dos cadascú i M Bianco.

Amb tot decidit els de Peirón van aixecar el peu de l’accelerador pe firmar un 0-4 en el tercer període de joc. Els gols obra d’A Batanés, M Bianco, i M Cerezo, dos.

Semblava que el darrer període seria de tràmit, però, el més jove de tots, R Serra, s’encarregaria amb els seus tretze anys, d’anotar cinc gols i revolucionar el matx, per tancar-se el parcial 1-9, els altres gols dels del Cardener signats per A Batanés, M Cerezo , dos i C Jódar.

Arbitratge a càrrec de O Masip i S Moyano. Van assenyalar catorze exclusions a jugadors locals per quatre als visitants.

Parcials: 0-7, 1-6, 0-4 i 1-9.

Alineacions i golejadors: CN igualada B: A López, D Gabriel, A Esteve, J Enrich, O Vidal, A Boix 2, I Roma, O Bon, G Prats, A Camacho, A Garcia i B Hontoria.

CN Minorisa B: I Chircu, D Solernou 1, J Flores 1, B Bello 1, R Serra 6, A Batanés 5, M Bianco 2, M Cerezo 5, F Jódar 2, T Sala 1, Ll. Pérez 1, C Jódar 1 i G Polinario.