Waterpolo.- Lliga Cadet Masculina

20 Novembre de 2019

CN MONTJUÏC 9 - CN MINORISA 11

El cadet del CN Minorisa es va imposar al CN Montjuïc a casa seva, després de un partit molt igualat, en el qual, els de Peirón, només van perdre el primer parcial, 2-1. El gol bagenc obra de J Lupón.

El segon període va ser pels manresans que aconseguien remuntar el 3-1 dels de la muntanya olímpica per arribar a la meitat del partit ja per davant 4-5. Els gols en aquest temps dels de la riba del Cardener anotats per R Serra, J Lupón, L Marco i R Fargas.

Després del canvi de camp el parcial va ser d’empat a tres gols. Igualada en el marcador i en el joc.  Malgrat que el CN Minorisa feia el primer intent d’escapar-se en el marcador, 5-7, els blanc i verds empataven a set i només a set segons per a la fi del període el segon gol de R Serra en el quart feia que els manresans arribessin en avantatge en el marcador 7-8. L’altre golejador bagencs R Fargas.

El fer la goma dels locals va durar fins a 3:25 pel final que els de casa es posaven 8-9. En un sol moment amb gols de Ll Marco i R Serra es marxava fins el 8-11, deixant en anècdota el darrer gol dels amfitrions. El gol restant manresà d’A Luján

Arbitratge a càrrec de S Galindo i R Fernández. Van assenyalar cinc exclusions i tres penaltis a jugadors locals per una sola exclusió als visitants.

Parcials: 2-1, 2-4, 3-3, 2-3.

Alineacions i golejadors: CN Montjuïc: O Alonso, R Forradellas 2, M Monedero, A Sancho, P Palomo, A Vallès 5, E Tapia 1, B Cubells 1, A Haidoui, N Cristóbal i J López.

CN Minorisa: P Monné, C Fàbregas, P Gil, R Serra 4, J Lupón 2, I Rey,A Luján 1,  L Marco 2, R Fargas 2, M E Arpa i B Prat.