Waterpolo.- Lliga Catalana Absoluta de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Catalana Absoluta de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana Absoluta de 1ª Divisió

 5 Octubre de 2019

CW SANT ADRIÀ 11 - CN MINORISA 5

No va poder ser. L’equip de D Calvo es va veure superat de manera clara per un CW Sant Adrià més potent al que només va poder aguantar mig partit.

El primer quart va ser d’alt ritme, amb intercanvi d’oportunitats, que arribà a la fi dels vuit minuts amb empat a dos gols, els bagencs anotats per R Ruiz i O Muns.

Com si ambdós sets es donessin una treva, el segon període va ser més tranquil, només un gol, en aquest cas pels de la riba del Besos que els permetia arribar a la meitat del partit per davant en el marcador, 3-2 i tot per decidir.

Llavors arribà un tercer quart que va ser decisiu. Tot semblava seguir el mateix camí d’igualtat, quan en els darrers tres minuts i mig tres gols  dels de casa, el darrer a manca de tres segons per la fi del període, sentenciaven la sort del matx.

Amb 6-2 en el marcador ambdós equips es van llançar a l’atac , això va provocar un intercanvi de gols en el que van portar la millor part els amfitrions que assolien un triomf parcial per 5-3 que els atorgava els punts en joc.

Malgrat el resultat, bona imatge del equip manresà  que , amb baixes, va ser capaç d’oposar una digne replica a un equip que aspira a lluitar per les places de la zona alta.

Parcials: 2-2, 1-0, 3-0, 5-3.

Arbitratge a càrrec de S Rabadán i A Olmos. Van assenyalar cinc personals als locals per deu als visitants.

CW Sant Adrià : E Hermosilla, J Sánchez, A Pérez, E Sánchez, M Caceres 2, J Illescas 4, J Font 1, E Ferrer 1, C Talavera, M de Murez, J Montero, V Multinilla, R Hernández.

CN Minorisa: L Vilaró, A Batanés, M Puerta, R Ruiz 1, ME Arpa 1, O Muns 1, X Pelegrí 1, I Ruiz, E Masplà 1, T Sala i L Mayol.