Waterpolo.- Lliga Catalana Absoluta de 3ª Divisió

Waterpolo.-  Lliga Catalana Absoluta de  3ª Divisió
Waterpolo.-  Lliga Catalana Absoluta de  3ª Divisió
Waterpolo.-  Lliga Catalana Absoluta de  3ª Divisió

CN SALLENT 11 - CN MINORISA B 12

El partit de rivalitat entre CN sallent i el B del CN Minorisa es va resoldre favorablement als manresans per un sol gol. L’enfrontament va ser molt igualat, amb un primer quart en que els de M Fontcuberta van aconseguir un parcial de 3-1 que semblava encaminar-los cap un triomf còmode, per a reaccionar els de A Peirón amb dos parcials que marcaven diferències, 1-4, 3-4. Per+ò els vuit minuts finals, quan els minoristes semblava a+havien assegurat els punts marxant fins al 6-11 van viure una reacció sallentina que els portà a posar-se a un sol gol quan faltaven només 10 segons per la fi del partit. Els manresans només van tenir d’aguantar la possessió per assegurar la victòria.

Això, en el període inicial, dos gols de D Holgado i un de V estepa, feien curt el de X Pelegrín i posava en avantatge als miners. La respostes dels forans va ser immediata i amb dos gols del jove A Batanés i amb un cadascú, R Ruiz i A Marín, donaven la volta al marcador, a pesar del gol local de R Boixader, per posar terra per mig en el tercer període, 2-4, amb gols locals de R Boixader i D Holgado i visitants de R Ruiz, dos, X Pelegrín i T Sala.

Amb 6-9 es va entrar als darrers vuit minuts. E Martínez i X Pelegrín sentenciaven el partit per part manresana. marxant fins a 6-11. Intercanvi de gols A Montalà , dos, R Boixader, X Ramos i V Estepa per part sallentina i d’I Ruiz pels del Cardener.

Arbitratge a càrrec de X Boladeras i B Furió. Van assenyalar 12 exclusions temporals als locals per 10 i dos penaltis als visitants.

Parcials: 3-1, 1-4, 2-4, 5-3.

Alineacions I golejadors: CN Sallent: R Fernández, A Jandula, R Boixader 3, S Cabrera, X Ramos 1, A Holgado, R Holgado, D Holgado 3, A Montalà 2, V Estepa 2, A Giménez.

CN Minorisa B: V Chircu, B Bello, E Martínez 1, R Ruiz 3, A Marín 1, X Pelegrín 3, L Pérez, Y Khalil, T Sala 1, D Solernou, A Batanés 2, D Calvo.