WATERPOLO- Lliga Catalana Absoluta Masculina de 3ª Divisió

CN MINORISA B 7 CN POBLE NOU B 11

ELS DEL BARRI OLÍMPIC MILLORS

 El B del CN Poble nou va superar de principi a fi al B del CN Minorisa en un partit distret, amb gols, però en el que els barcelonins van anar sempre per davant en el marcador, dominant tots els aspectes del joc.

El primer quart va ser per als visitants, 2-3, amb anotacions locals d’A Marín. Idèntic resultat va viure el segon període,essent els gols minoristes obra de Bello en superioritat i I Ruiz. D’aquesta maners s’arribà a la meitat de l’enfrontament amb un 4-6 en el lluminós, que encara donava esperances als de Peirón. Però llavors, després dels cinc minuts de descans , i quan el més difícil semblava fet a l’empatar a sis gols amb anotacions de M Cerezo, en superioritat i R Ruiz, va venir la reacció dels poblenovins que signaren un 0-4 que sentenciava el partit, doncs, el 6-10 pesava com una llosa en la moral dels bagencs.

Amb la feina feta, els vuit minuts finals van acabar en unes taules , amb un gol per banda. El dels del cor de Catalunya anotat per X Pelegrín en superioritat transformada de manera àgil.

 

Arbitratge a càrrec de S Galindo i R Calopa. Van assenyalar nou exclusions a jugadors locals per vuit i un penalti als visitants.

Parcials:2-3, 2-3, 2-4, 1-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa B: V Iulian, B Bello 1, F Jódar, R Ruiz 1, A Marín 2, I Ruiz 1, X Pelegrín 1, M Cerezo 1, E Masplà, T Sala, D Solernou, M Bianco , L Villaró.

CN Poble Nou B: P Collell, L Lucero, M Escrig 1, D Cebriano 1, M Romeu 1, N Nazir 1, R Vidal 4, S Navarro 1, A Roldán, A Peris, B Martín 2, I Ramírez, M Serrano.