Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví

CN MINORISA  2 - CN SANT FELIU 5

 

Partit entretingut i igualat que al final caigué al costat dels de Sant Feliu de Llobregat.

El primer i segon període finalitzaren amb empat a zero gols. Les defenses eren clarament superiors als atacs. No va ser fins a 13 segons per la finalització del tercer temps de joc que els visitants anotaren el primer gol.

Aquest gol va trencar esquemes i el joc es va obrir amb oportunitats per ambdós costats, oportunitats que nomes els visitants convertiren en gol, 0-2 per a ells en aquest període. El cinquè temps de joc va ser pels bagencs, per 1-0, anotat per F Castrillo, convertint una jugada de superioritat numèrica.

Tot estava  per decidir en el darrer període de joc i més quan, només començar, C Rodríguez, situava el 2-3 en el lluminós. Però els de Llobregat a baix van saber aguantar la pressió dels minoristes i posar terra entre ambdós sets amb dos gols més.

Arbitratge a càrrec de JM Asensio. Va assenyalar quatre exclusions a jugadors locals per dues als visitants.

Parcials: 0-0, 0-0, 0-1, 0-2, 1-0, 1-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: JE Sánchez, C Rodríguez 1, F Castrillo 1, A Araque, S Peña, S Torres, A Luján, E del Blanco, A Nieto, E Cruz, M Lara, A Piña, R Carballal.

CN Sant Feliu: E Maraver, D Estepa, J Teres, M Alemany, J Luque, K Medrano 4, G Basanta, J Domínguez, L Rojo 1, E Carrasco i G Curto.