Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví Mixta

 

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví Mixta

13 Novembre de 2019

CN MINORISA 19 - CN BANYOLES/GEIEG 6

L’aleví del CN Minorisa va fer un partit complet davant el combinat dels clubs gironins CN Banyoles i GEiEG, imposant se en quatre dels cinc primers parcials i només cedint en el tercer i el sisè, amb el partit ja decidit de manera amplia.

El primer dels parcials va ser de 6 a 0, amb recital golejador d’O Vasconcelos, cinc i S Torres.  L’ímpetu golejador es va frenar en el segon temps de joc, 1-0, anotat per B Meca. El tercer període va ser pels gironins per un mínim 1-2, gol amfitrió anotat per M Rey. D’aquesta manera s’arribà a la meitat del matx amb un clar 8-2.

Després del canvi de camp un nou parcial favorable als locals, 3-0, tots tres d’A Pérez. L’avantatge s’incrementava encara més en el cinquè període, 5-0, anotacions d’A Luján, R Sánchez,N Serracanta i M Rey , dos.

Amb un 16 -2 en el lluminós, els bagencs van aixecar el peu de l’accelerador cedint el darrer parcial per 3-4. Les dianes locals obra de R Sánchez i R Pérez, dos.

Arbitratge d’A Castillo que va assenyalar una exclusió i un penalti als locals per una exclusió als visitants.

Parcials: 6-0, 1-0, 1-2, 3-0, 5-0 i 3-4.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: E Cruz, O Vasconcelos 5, M Peralta, K Castany, S Peña, S Torres 1, A Luján 1, B Yerro, J Antolín, A Pérez 5, M Rey 3, N Serracanta 1, B Meca 1, R Sánchez 2.

 CN Banyoles – GEiEG: M Martínez, A Coll 3, J Fernández, A Melnyk, N Carmaniu, H Haddouzi, M Izquierdo, P Carmaniu 1, M Garre 1, B Massó 1, J Martín.