Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví Mixta

Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví Mixta

19 Desembre de 2019

CN PREMIÀ 10 - CN MINORISA 3

Els jugadors de J López van començar força bé, inaugurant el marcador A Luján, però de seguida van reaccionar els costaners per arribar a la fi del primer període 3-1. Un resultat mínim per cada equip en els segon i tercer període, el gol bagenc de M Lara.

Amb aquest resultat de 4-2 s’arribà a l’equador del partit, però la represa, després del canvi de camp va ser molt complicada pels bagencs, que van encaixar un contundent 4-0 que sentenciava el partit. Després, victòria mínima pels del Maresme, 2-1, amb gol d’O Macedo, en el cinquè període de joc i empat a zero per tancar .

Arbitratge a càrrec de M Gómez. Va assenyalar 10 exclusions i un penalti a jugadors locals per cinc exclusions i dos penaltis als visitants.

Parcials: 3-1, 1-0, 0-1, 4-0, 2-1 i 0-0.

Alineacions i golejadors/es:  CN Premià M Vázquez, M López, R Romero 1, G López , A Casado 2, L Clariana 1, I López, A Contrero, M Millán 3, J Abril 1 i J Iranzo.

CN Minorisa: E Cruz, O Macedo 1, B Meca, K Castany, S Peña, S Torres, A Luján 1, B Yerro, A Huerta, A Pérez, M Rey, N Serracanta, M Lara 1 i A Llorella.