Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví

CN MINORISA 10 – CW FIGUERES/CW ANGLÈS 2

VICTÒRIA I BON JOC

 Els alevins del CN Minorisa van mostrar la seva millora, superant de manera clara al combinat CW Figueres/CW Anglès, el qual,  després de guanya el primer parcial, van   veure com els manresans els superaven de manera clara en els altres parcials, cedint només dos empats.

Així, després del 0-1, del primer període, F Castrillo, amb tres gols, posava per davant els amfitrions, que amb un segon parcial favorable, 10, gol de P Rodríguez, arribaven a la meitat del partit en avantatge 4-1.

Desprès del canvi de camp, empat sense gols, per decidir definitivament el partit en el cinquè parcial, 5-0, gols de P Rodríguez i F Castrillo , dos cadascú i A Luján.  L’empat a un gol del darrer parcial, va quedar en anècdota, doncs, els punts estaven ja en el sac i ben lligat dels bagencs. El darrer gol casolà d’A Nieto.

Arbitratge a càrrec de B Pascual. Va assenyalar dues exclusions a jugadors locals per set als visitants.

Parcials: 0-1, 3-0, 1-0, 0-0, 5-0, 1-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: F Talón, P Rodríguez 3, F Castrillo 5, A Araque, S Peña, S Torres, A Luján 1, A Nieto 1, E Cruz, M Lara, N Serracanta, JE Sánchez.

CW Figueres/CW Anglès: T Tymoshenko, J Barneda 1, L Tarrés, A Hernández, P Font, I Valls, O Sastre, S Rich 1, J Rodríguez, P Escolà i R Bernal.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.