Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví

GEIEG 6 - CN MINORISA 5

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví

Bon partit de l’aleví del CN Minorisa a la piscina del GEiEG, que malgrat el bon joc no els va permetre puntuar al encaixar el gol de la derrota a només cinc segons de la conclusió.

El primer període va ser pels gironins, q-0, al que van respondre de manera immediata els bagencs que s’imposaren en el segon dels temps de joc, 0-3, gols de A Araque, dos i E del Blanco.  Amb la davantera en el marcador van arribarà la meitat del partit, 2-4, el gol manresà d’aquest temps anotat per A Luján.

Després del canvi de camp, els gironins van ajustar el partit 3-4, per a imposar-se en el cinquè i penúltim dels períodes, 2-1, que feia que s’arribés a manca de l’últim dels temps de joc amb empat en el marcador. Gol minorista anotat per E del Blanco.

Tot estava per decidir i no va ser fins al darrer tram del partit, quan els darrers grans de sorra queien,  que el màxim golejador dels amfitrions els donava els punts, deixant sense premi l’esforç dels del CN Minorisa.

Arbitratge a càrrec de CJ Villanueva. Va assenyalar cinc exclusions als locals i la mateixa quantitat als visitants.

Parcials: 1-0, 0-3, 1-1, 1-0, 2-1, 1-0.

Alineacions i golejadors: GEiEG: S Rodríguez, A Garcia, O Escatllar, F Robles, M Barbera, O Lloret 1, G Quintano, B Martín 1, A Roure , L Font 1, J Garrido 3, E Molina.

CN Minorisa: JE Sánchez, J Sánchez, F Castrillo, A Araque 2, S Peña, S Torres, A Luján 2, E del Blanco 1, A Nieto, E Cruz, F Talón, A Piña.  

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.