Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví

Waterpolo.- Lliga Catalana Aleví

3 Març de 2020

EXCAVACIONS MIRALLES CN MINORISA 5 - CW ANGLÈS/CW FIGUERES 4

L’aleví manresà s’imposa al combinat que formen els jugadors del CW Anglès i CW Figueres, en un partit emocionant, sempre amb un marcador ajustat però en el que els de J López han anat per davant des del primer parcial.

Els dos primers parcials van esser pels bagencs, que. de manera constant, imposaven el seu millor joc, la qual cosa es reflectia en el lluminós. El tercer temps de joc va fer que els gironins despertessin, aconseguien un empat parcial que els donava confiança per , en el segon període, firmar un 0-2 que ajustava al màxim el marcador. Amb un sol gol de diferencia, els de casa van prémer l’accelerador, apuntant-se el següent parcial per 1-0, que feia que s’arribés al darrer tram amb 5-3, dos gols que van saber defensar fins a la fi, això si, amb el patiment corresponent quant els forasters es situaren a un sol gol i buscaven un empat que no van aconseguir.

Arbitratge a càrrec de B Ariño.

Parcials: 1-0, 2-0, 1-1, 0-2, 1-0, 0-1.

Alineació de Excavacions Miralles CN Minorisa: E Cruz, A Llordella 1, M Peralta, K Castany, S Peña, B Meca, A Luján 3, B Yerro, J Antolin, A Pérez, M Rey, N Serracanta, M Lara 1, A Serracanta.

 

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.