Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí

Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí
Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí

18 Desembre de 2019

CN MINORISA 3 - CN PREMIÀ 11

Partit distret que en el primer quart els del Maresme inclinaven favorablement als seus colors, però els de J López, lluny de baixar els braços, amb un parcial de 3-0, gols d’A Serracanta , dos i R Ruaix, empatant el partit. Així i tot, només va ser en aquets quart quan el marcador s’igualà, doncs, la resta de parcials van ser pels forasters, això si, ajustats, excepció del cinquè temps de joc que va tancar-se amb un contundent 0-4.

Arbitratge a càrrec de B Ariño.

Parcials: 0-3, 3-0, 0-2, 0-1, 0-4, 0-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: O Sogorb, O Pópulo, E Farré, H Puig, M Prat, A Serracanta 2, R Ruaix 1, G Serracanta, A López i G Escudero.

CN Premià: M Rodríguez, G Argilés, P Martí, H Martos, G Carantel, L Perafita, L Guasch, M Fernández 3, M Pich 2, A Martínez, G Navarro 5 i G Monné 1.

CN MINORISA 0 - CN ATLÈTIC BARCELONETA 11

 Els mariners es van imposar en tota línea, ofegant l’atac dels bagencs, als que van deixar sense marcar. Així i tot el partit va estar igualat en el tercer i quart període de joc en que els de J López aconseguiren dos empats sense gols.

Arbitratge a càrrec de B Ariño.

Parcials: 0-4, 0-3, 0-0, 0-0, 0-3 i 0-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: O Sogorb, O Pópulo, E Farré, H Puig, M Prat, A Serracanta , R Ruaix , G Serracanta, A López i G Escudero.

CN Atlètic Barceloneta: P Morella, G Ginebreda 2, J Shinski 4, J Pérez 2, J Ariño 1, J Pérez, A Panisé, P Baleguer,J Mitrani 2 i J Calero.