Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí

Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí

16 Gener de 2020

DOBLE ENFRONTAMENT DEL CN MINORISA

La piscina de barcelonina de Sant Sebastià va ser l’escenari en que es disputava la jornada de la lliga benjamí en que competien els equips del CN Atlètic Barceloneta, CN Sabadell i CN Minorisa. Va ser una matinal distreta en la que els equips vallesà i barceloní es mostraren superiors al CN Minorisa. El partit jugat entre ells va ser pels amfitrions, el CN Atlètic Barceloneta per 6-2.

 

CN Atlètic Barceloneta 6 CN Minorisa 0

Els del bacallà s’imposaren amb comoditat a un CN Minorisa que paga jugar amb molts jugadors per sota de la edat, la qual cosa te un reflex important en la condició de força que es transforma en domini de la pilota i el joc.

El gol de l’equip bagenc va ser anotat per A Serracanta en el cinquè període.

Alineació del CN Atlètic Barceloneta: P Morcillo, P Ginebreda, I Shiskez, J Pérez, J Aviñó, Y Martín, E Martín, L Trobajevic, J Mitrons, JA Garcia, J Cavero, L Orru, A Carrasco i J Pérez.

CN Minorisa: G Serracanta, A Serracanta, P Puig, P Ruaix, M Prat, O Sogorb, G Soler, L Herrera, O Populo, E Farré i G Escudero.

 

CN Sabadell 6 CN Minorisa 0

Després de un primer període ajustat, 1-0, els del Vallès s’imposaren amb claredat als més menuts del planter del waterpolo manresà la resta de parcials.

El gol manresà l’anotà M Prat en el quart dels períodes.

CN Sabadell: J Teodoro, A Mercado, C Ros, M Jiménez, E Llorenç, J Juanmartí, H Mata, E Barrio, P Gallarin, L Rodríguez, M Antequera, I Raya i M Bueno.

CN Minorisa: G Serracanta, A Serracanta, P Puig, P Ruaix, M Prat, O Sogorb, G Soler, L Herrera, O Populo, E Farré i G Escudero.

  • Es juguen sis períodes i el vencedor del parcial s’apunta el triomf , com si fos un gol en el marcador. L’empat un gol per equip.