Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí

Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí
Waterpolo.- Lliga Catalana Benjamí

3 Març de 2020

BONS PARTITS DE L’ EXCAVACIONS MIRALLES A GRANOLLERS

Els més menuts dels “polistes” manresans van jugar un bon partit en el seu desplaçament a Granollers, on es van mesurar amb el combinat del CW Sant Adrià i CN L’Hospitalet i el CN Granollers en el segon dels partits.

Els resultats oficials, derrotes de 5-0, degut a no arribar al mínim de jugadors que requereix la normativa, no poden amagar la millora que partit a partit va oferint l’equip que entrena  J López.

En el primer partit, el que l’enfrontava al combinat dels equips del cinturó de Barcelona, els parcials van ser de 0-1, 0-1, 1-2, 0-1, 3-1, 3-0, que totalitzen un resultat de 7-6 pels rival, en un partit en que anotaren A,. Serracanta, P Ruaix 2, M Prat, L Herrera i E Farré. 

En el segon partit, davant els amfitrions els del Vallès Oriental es mostraren superiors, així i tot, la resposta de l’ Excavacions Miralles CN Minorisa va ser bona, mostrant bones maneres, essent els parcials 2-0, 0-2, 3-0, 2-2, 2-0, 2-0, amb un pòquer de gols per A Serracanta, en funcions de golejadora bagenca. El resultat 11-4 pels de casa.  

Van jugar per part de Excavacions Miralles CN Minorisa: G Serracanta, A Serracanta, P Puig, P Ruaix, M Prat, O Sogorb, G Soler, L Herrera, , E Farré.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.