Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet

Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet

29 Gener de 2020

CN MINORISA 8 - CN CATALUNYA 10

El partit entre els cadets del CN Minorisa I CN Catalunya va veure com el marcador feia que el dominador canvies cada període, així, després d’un magnífic inici de partit dels de A Peirón, que es situaren 4-0 amb gols de R Fargas, el que obria el marcador, i tres de R Serra, un d’ells de pena màxima, els barcelonins l’escurçaven a 4-2 abans d’arribar a la fi del quart.

El joc era magnífic i l’encert golejador feia gaudir al públic, tot feia presagiar un partit emocionant, però el segon període va ser pels visitants per un 0-4, aprofitant que van disposar de tres exclusions i dos penaltis que els col·legiats van sancionar als jugadors bagencs. S’arribava a la meitat del partit amb un 4-6 que permetia als manresans seguir aspirant anys punts en joc.

La represa, després del canvi de camp, semblava que donava esperances als minoristes, doncs, un gol de Ll. Marco posava el 5-6 en el lluminós, però la reacció va quedar aquí, a l’anotar els graciencs tres gols consecutius que posaven el partit molt costa munt , 5-9 a manca de 8 minuts era una tasca complicada de remuntar.

No per això van defallir i I Rey feia el 6-9, immediata resposta dels forasters, 6-10, però R Serra, convertint en gol els dos penaltis de que va disposar, va fer que el marcador s’ajustés, però sense poder anar a més.

Arbitratge a càrrec de S Galindo i D Sánchez. Van assenyalar cinc exclusions I dos penaltis a jugadors locals per set exclusions I tres penaltis als visitants.

Parcials: 4-2, 0-4, 1-3, 3-1.

Alineacions I golejadors: CN Minorisa : P Monné, C Fàbrega, P Gil, R Serra 4, J Lupón 1, A Luján, I Rey 1, Ll Marco 1, R Fargas 1, ME Arpa, B Prat, E Cruz.

CN Catalunya: G Marcillo, I Chuyor 1, R Escorse, J Muñoz, J Geli, R Grané, B Carbó, A Inclavage, A Gomila, J Boltas, J Vila, G Duran 3 i E Vilagrà.