Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculí

UE HORTA 19 - CN MINORISA 12

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculí

22 Octubre de 2019

UE Horta i CN Minorisa van jugar un partit en el qual els atacs es van mostrar clarament superiors a les defenses, la qual cosa va provocar un marcador gairebé d’handbol.

Els hortencs van ser clarament superiors, ja d’inici van firmar dos parcials, 6-2 i 5-0, que deixaven sentenciat el partit. Els gols dels manresans en aquesta primera meitat anotats per J Lupón i R Fargas.

El tercer període, com si el canvi de camp hagués anat bé als jugadors de Peirón va ser pels bagencs que aconseguiren un 3-6 que semblava donar possibilitats de lluitar pels punts no va ser així i els gols de R Serra, A Luján M Arpa, B Prat i dos de R Fargas, significaren un canvi en la dinàmica del partit, que no va ser suficient, doncs, el darrer quart també va ser pels barcelonins, 5-4. Els gols dels de la riba del Cardener en aquest període van ser de J Lupón, dos, A Luján i R Fargas.

Arbitratge a càrrec d’A Izquierdo i B Perelló. Van assenyalar 6 expulsions als jugadors de l’UE Horta, per 4 expulsions i 2 penaltis als del CN Minorisa.

Parcials: 6-2, 5-0, 3-6, 5-4.

Alineacions i golejadors: UE Horta:  P Galofré, B Asensio 3, J Gamez, B Portolés 3, D Rosa 2, B Portolés 1, J Berguer 1, H Castro 6, J Villamayor 3, O Costa, I Alarcón i M Garcia.

CN Minorisa:  P Monné, C Fàbregas, P Gil, R Serra 1, J Lupón 3, A Luján 2, I Rey, R Fargas 4, M Arpa 1, B Prat 1, J Sala.