Waterpolo.- LLiga Catalana Cadet Masculina

Waterpolo.- LLiga Catalana Cadet Masculina

CN PREMIÀ 14 - CN MINORISA 5

El partit entre CN Premià i CN Minorisa va ser molt més igualat del que senyala el marcador final, doncs, els bagencs van aguantar , a pesar de la superioritat dels del Maresme, fins el tercer període de joc, quan el marcador senyalava un 8-4 pels de casa. Un quart període amb resultat de set de tennis feia que el marcador s’eixamplés de manera poc ajustada al que va succeir a l’aigua durant tot el partit.

El primer quart va finalitzar amb un 3-2 pels costaners, amb gols minoristes de M Puerta  i R Serra.  Similar va ser el segon quart, 3-1, pels de casa, amb anotació bagenca de M Puerta.

Després del canvi de camp de la meitat del partit el parcial va ser de 2-1, també pels amfitrions, amb gol visitant de  Arpa. Llavora arribà el dissortat darrer temps, amb un parcial contundent 6-1 que feia que el marcador final s’enfilés fins el 14-5 definitiu.

Arbitratge a càrrec de M T Pascual i R Fernández. Van assenyalar tres exclusions a jugadors locals per set i un penalti als visitants.

Parcials:  3-2, 3-1, 2-1 i 6-1.

Alineacions i golejadors : CN Premià: A Fernández, B Vilellas, C Robles, M Chang, G Longares, M Fernández 1, P Martínez 3.  O Sánchez 1, L Cabrera 6, J Gallón 2,  JN Martínez 1, P Jolis.

CN Minorisa_ P Monné, A Luján, M Puerta 2, M Arpa 2, R Serra 1, A Batanés, J Tapia, I Rey, Ll Marco, R Vilaseca, P Gil i E Cruz.