WATERPOLO LLIGA CATALANA CADET MASCULINA DE 1ª DIVISIÓ

CN MINORISA 9 LA SIRENA CN MATARÓ B 8

REFORÇ MORAL

 

El cadet del CN Minorisa va aconseguir una bona victòria que els serveix com a bon reforç moral cara al seu treball diari en els entrenaments.

El partit començà de manera aclaparadora per part dels de D Calvo, que, en dos minuts, es situaren 3-0, amb gols de M Puerta, R Serra i J Flores. Semblava que el partit s’encaminava cap a una victòria fàcil. Però la resposta dels del Maresme no es va fer esperar i ja en el mateix primer període de joc aconseguiren deixar l’avantatge manresana en un sol gol, 3-2.

Aquesta igualtat es va prorrogar en el segon període, amb empat a tres visitants i gol de l’esquerrà L Marco que feia que els de casa arribessin en avantatge a la meitat del partit 4-3.

Després del canvi de camp, nova escapada dels locals, fins a 6-3, amb gols d’I Rey i M Puerta, però els visitants no afluixaren i feien que el marcador a final del quart fos de 7-6, el setè gol minorista anotat per M Puerta.

Els vuit darrers minuts van ser de bogeria, doncs, els mataronins donaven la volta al marcador i es situaven per davant en el marcador, per primer cop en el partit, 7-8, a manca de 3:19. La situació no va fer posar nerviosos als jugadors del CN Minorisa, que primer empataren de la mà de P Gil i a manca de 9 segons, J Flores, feia el gol del triomf.

 

Arbitratge a càrrec de M Bach i M Mateu. Van assenyalar catorze exclusions a jugadors locals per set als visitants.

Parcials: 3-2, 1-1, 3-3, 2-2.

Alineacions I golejadors: CN Minorisa: P Monné, M Puerta 3, M Bianco, R Serra 1, J Tapia, I Rey 2, L marco 1, R Vilaseca, J Flores 2, P Gil.

La Sirena CN Mataró B: L Kronic, V Almena, V Isern 1, E Ladera, M Ramírez 1, M Mora 1, D Almena, D Estatuet, G Blanch 1m J Pérez, J Palomino, J Merino 2, J Ayala , M López.