Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

CN MINORISA 12 - CN OLOT 3

SUPERIORS DE PRINCIPI A FI.- La visita del cuer del grup va servir als jugadors del CN Minorisa per a ratificar la seva superioritat i , en un bon partit, aconseguir un resultat prou ampli per a donar confiança cara als propers enfrontaments passades aquestes festes.

El primer quart va ser decisiu, doncs, el pòquer de gols, 4-0, feia que els olotins es quedessin, gairebé sense opcions de lluitar pels punts. Encetà el marcador A Batanés, en aprofitar una jugada de superioritat numèrica. J Flores, M Puerta i A Luján van ser els altres anotadors del període.

Amb la feina ben encarrilada el segon període de vuit minuts es va tancar amb empat a dos gols, això si, sempre marcant abans els bagencs que els garrotxins. El cinquè gol dels amfitrions obra de R Serra i el sisè de M Puerta.

Aquest empat parcial, no va satisfer als jugadors minoristes i prement l’accelerador firmaren dos parcials triomfadors. 3-1 en el tercer quart, amb gols de J Tapia , dos, i A Batanés i 3-0 en els darrers vuit minuts, amb gols del mateix A batanés, R Serra i J Flores.

Arbitratge a càrrec de D Garcia i B Perelló. Van assenyalar cinc exclusions a jugadors locals per sis i una pena màxima als visitants.

Parcials: 4-0, 2-2, 3-1, 3-0.

 Alineacions y golejadors: CN Minorisa: P Monné, A Luján 1, M Puerta 2, ME Bianco, I Rey, A Batanés 3, J Tapia 2, R Serra 2, J Flores 2, P Gil i R Vilaseca.

CN Olot: F Planella, M Artero 1, A Naspleda, J Rodríguez, G Corrius, E Luque 1, X Rebolllo, M Gordini. A Tomàs.