Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

CN OLOT 7 - CN MINORISA 13

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

Des del xiulet inicial, els jugadors del CN Minorisa, es van mostrar molt superiors als olotins, la qual cosa es va veure reflectida de manera contundent en el lluminós. Així, el primer quart ja va finalitzar amb un 0-4 que presagiava una victòria còmoda pels bagencs. Els gols dels de la riba del Cardener, anotats per M Puerta, A Batanés, dos, i J Flores. El segon període va confirmar les expectatives i el parcial, 1-4, sentenciava el matx, doncs, un marcador de 1-8 a l’equador del partit es gairebé impossible de recuperar. Els gols dels del centre de Catalunya d’aquest quart obra de A Batanés, J Tapia, R Serra i J Flores.

Després del canvi de camp,  el marcador ampli favorable als minoristes va fer que aquests baixessin el ritme, la qual cosa van aprofitar els de la Garrotxa per apuntar-se el parcial 3-1. El gol manresà anotat per I Rey.

El darrer parcial es tanca amb mínima victòria parcial del CN Minorisa, 3-4, amb gols signats per M Puerta, A Batanés, I Rey i J Flores.

Arbitratge a càrrec de J Timblau i A Gómez. Van assenyalar nou exclusions a jugadors locals per tres i un penalti als visitants.

Parcials: 0-4, 1-4, 3-1, 3-4.

Alineacions i golejadors: CN Olot: J Planella, L Exposito, M Artero, A Naspleda, J Rodríguez 5, G Corrius, L Luque 2, X Rebollo, A Tomàs, M Cordini.

CN Minorisa: P Monné, R Fargas, M Puerta 2, M Bianco, A Batanés 4, J Tapia 1, I Rey 2, R Serra 1, J Flores 3.