Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

CN MINORISA 8 - CN POBLE NOU 8

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

Partit molt igualat, amb continues alternances en l’avantatge en el marcador, que al final es solucionà de la manera més ajustada als mèrits d’uns i altres, un empat equitatiu.

El primer quart va ser pels manresans, amb gol de Roc Serra en superioritat. Els visitants reaccionaren en el segon quart, 1-4, que els permetia arribar en avantatge a l’equador del partit. El gol minorista anotat per J Flores.

Amb dos gols d’avantatge pels del barri olímpic es canvia de camp. Un canvi que significà el renaixement dels bagencs, que després de veure com els barcelonins anotaven el 2-5, am gols de J Flores i LL Marco, dos, aconseguien arribar a empatar a cinc gols en aquest tercer quart. Encara disposaren de dues superioritats, que no van transformar en gol

D’aquesta manera, amb les espases en alt per part d’ambdós sets, Ll Marco, passava per davant als de casa, 34 segons després J Tapia feia el 7-5, tot semblava ben encaminat per que els punts quedessin a casa, però els poblenovins no defalliren i foren capaços de posar-se per davant 7-8, a manca de 1:28 per cloure el partit. Una exclusió dels forasters va ser aprofitada per M Puerta per posar el que seria definitiu empat a vuit gols.

Arbitratge a càrrec de L Escoda i J Illescas. Van assenyalar tres exclusions i un penalti a jugadors locals per vuit exclusions a jugadors visitants.

Parcials: 1-0, 1-4, 3-1, 3-3.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa P Monné, R Fargas, M Puerta 1, M Bianco , I Rey, J Tapia 1, J Lupón, LL Marco 2, R Serra 1, J Flores 3, P Gil, A Luján.

CN Poble Nou: M Serrano, P Lorente, M Lluch, M Elizalde 1, N Iluridze, D Marimón, M Navarro 1, E Mateo, R Roldán 1, R Domínguez, J Moral, I Carbonell 5, P Garcia, H Tschop.