Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

             CN MINORISA 5 - CN PREMIÀ 11

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

El cadet del CN Minorisa no va poder en cap moment davant el bon joc del CN Premià. Els costaners dominaren de principi a final i només van cedir el darrer parcial, 1-0, quan el partit estava decidit.

La superioritat de la defensa visitant va ser clara i els de casa només van poder marcar el primer gol amb el marcador ja de 0-4, el gol obra de J Flores, que també anotaria el 2-5, de penalti, amb el que arribaríem a la meitat del partit.

Després del canvi de camp arribà el pitjor parcial pels bagencs, 2-6, un resultat que sentenciava el partit i feia justícia al bon joc costaner. Els dos gols dels de la riba del Cardener anotats per J Flores com tots els altres. Amb el darrer quart com a tràmit el CN Minorisa s’imposa per 1-0, gol de J Flores.

Arbitratge a càrrec de D Domínguez i B Furió.  Van assenyalar cinc exclusions i un penalti a jugadors locals per tres exclusions i un penalti.

Parcials: 0-2, 2-3, 2-6, 1-0.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: P Monné, R Fargas, M Puerta, I Rey, A Luján1, J Tapia, J Lupón, LL Marco, R Serra, J Flores 5, P Gil.

CN Premià: A Fernández, M Chang 1, C Robles, V Almenta, G Longares 3, M Fernández, P Martínez 3, O Sánchez 2, G González, J Gallén, N Martínez 2, P Jolis.