Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

CN MATARÓ B 10 - CN MINORISA 9

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

Partit anivellat, amb alternances en el marcador, en el que finalment la moneda va caure del costat del CN Mataró B, deixant sense puntuar al CN Minorisa que havia fet mèrits per assolir al menys un punt.

El primer quart va ser pels del Maresme, 2-1, però amb un joc obert amb oportunitats per ambdós conjunts, el gol manresà de J Flores.

El segon quart va ser pels bagencs, que amb gols de M Puerta, dos, i  un de R Serra, feien que del 4-1 s’arribés al 4-4 a la meitat del partit.

Després del canvi de camp, nova victòria parcial pels del CN Minorisa, 2-3, amb gols de J Flores, que posava per primer cop per davant en el marcador als manresans, 4-5, J Tapia, que tornava a desfer l’empat en el lluminós, 5-6 i A Batanés, en superioritat, que permetia que s’arribés en avantatge al darrer període el partit.

El gol d’I Rey posava el 6-8 en el marcador i donava una bona avantatge pels minoristes, semblava que el triomf era a prop, però llavors arribaren quatre gols consecutius dels mataronins que deixaven sense valor el darrer de J Flores a manca de 2:38 pel final, doncs, ja no van poder anotar-ne cap més i els punts és quedaren apel club costenc.

Arbitratge a càrrec de X Roman i C Saruño. Van assenyalar nou exclusions a jugadors locals per deu als visitants.

Parcials: 2-1, 2-3, 2-3, 4-2.

Alineacions i golejadors: CN Mataró B :  I Salichs, V Alomá 2, V Isern, E Laredo 1, M López, M Mora, M Rodríguez 3, V Estatuet, D Alomá, J Pérez 1, J Palomino 1, J Merino 2, M Montull.

CN Minorisa:  P Munné, A Fargas, M Puerta 2, A Luján, I Rey 1, A Batanés 1, J Tapia 1, J Lupón, L Marco, R Serra 1, J Flores 3,  P Gil.