Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

CN MINORISA 7 - CN MONTJUÏC 7

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

Partit molt igualat que ambdós equips lluitaren fins a la fi del matx. Els dos primers períodes acabaren amb empat, a dos gols del primer, amb anotacions bagenques de M Puerta i J Flores i a un gol en el sego, també de M Puerta, en aquest cas transformant una pena màxima. Amb equilibri a tres gols per banda s’arriba a l’equador del partit.

Després del canvi de camp, els bagencs semblaven encara el partit, amb un triomf parcial per un mínim 3-2, amb gols signats per R Serra i dos de J Flores. Era una avantatge mínima, però donat el car que anava el gol semblava important.

Els darrers vuit minuts va estar plens d’emoció i més quan després del nou empat dels de la muntanya màgica, J Flores transformant un penalti posava el 7-6 pel CN Minorisa en el marcador. Faltava molt i els barcelonins empataren a set, que després seria definitiu,  a manca de 2:43. Cada equip disposà de una jugada de superioritat per a apuntar-se el triomf, però les bones defenses van evitar que el marcador es mogués. A la fi un empat equitatiu pel bon joc desenvolupat per ambdós equips.

Arbitratge a càrrec de JM Fuentes i R Fernández. Van assenyalar vuit exclusions i un penalti als jugadors locals per sis i un als visitants.

Parcials: 2-2, 1-1, 3-2, 1-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa:  P Monné, R Fargas, M Puerta 2, A Marín, I Rey, A Batanés, J Tapia, J Luján, LL Marco, R Serra 1, J Flores 4 i P Gil.

CN Montjuic: A Garcia, P Lara 2, E Tapia, A Saladrich, P Palanca, A Vallès 2, R Tarradellas, I Muñiz, N Cristóbal 2, D Restar 1, V González