Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

CW SANT ADRIÀ 17 - CN MINORISA 11

titulo
Waterpolo.- Lliga Catalana Cadet Masculina

El partit jugat entre el cadet del CW Sant Adrià i el CN Minorisa, es decidí a causa de la diferencia de banqueta, doncs, els manresans només van desplaçar-se amb 7 jugadors, sense ni un canvi. Aquesta situació va fer que els minuts del partit pesessin sobre els braços bagencs que , passada la meitat del partit, hagueren de cedir davant la millor condició física dels rivals.

El primer quart va ser anivellat, només un gol pels adrianencs, però oportunitats per ambdós costats. Va ser en la segona part quan els minoristes aconseguiren trobar com perforar al defensa local, d’aquesta manera , amb un empat parcial a tres gols feia que s’arribés a l’equador del partit amb un sol gol per sota. Tots tres gols bagencs anotats per J Flores.

Després del canvi de camp. Malgrat mantenir la eficàcia golejadors, tres gols, també de J Flores, la defensa es veia impotent i els amfitrions aconseguien fins a sis gols i decidien l’enfrontament.

Amb tot decidit ambdós equips es dedicaren a jugar ofensivament, la qual cosa va provocar un parcial golejador, 7-5 dels de la riba del Besòs, essent els anotadors del repòquer manresà, J Flores, dos, A Batanés, J Tapia i R Fargas.

Àrbitres I Dimitrov i R Torres. Van assenyalar 4 exclusions i un penalti a jugadors locals per dues als visitants.

Parcials: 1-0, 3-3, 6-3, 7-5.

Alineacions i golejadors : CW Sant Adrià: R Mendizabal, Q Lahoz 2, D Blanquez 1, J Rodríguez , A López 1, A Arranz, V Gómez 2, M Bastera 2, D Moriente, A Pujol 6, S Paredes 2.

CN Minorisa: P Monné, A Batanés 1, J Tapia 1, Ll. Marco, R Fargas 1, J Flores 8 i P Gil.