Waterpolo.- Lliga catalana Cadet Masculina

Waterpolo.- Lliga catalana Cadet Masculina

25 Novembre de 2019

CN MINORISA 6 - CN MATARÓ B 9

Manresans i mataronins van jugar un partit igualat i entretingut en el que els del Maresme van portar la millor part i els punts cap a casa seva.

Ben aviat van posar-se a la feina els costaners, doncs, en poc temps el lluminós marcava un 0-2, amb resposta de R Serra, que no impedia que a la fi dels primer quart el marcador fos de 1-3.

La reacció local va permetre un triomf mínim amfitrió 2-1, amb gols en superioritat de R Fargas i I Rey. Amb un mínim 3-4 s’arribava a l’equador del partit. Tot estava per decidir i l’interés creixia.

L’empat a 4 anotat per J Lupón només iniciar-se el tercer període va fer que els aficionats locals s’animessin. Però els marsmencs van posar distancia entre ambdós sets amb tres gols seguits. Només quedava un període i el marcador , 4-7, complicat per remuntar pels de Peirón.

El gol inicial foraster en el darrer quart encara ho posava més difícil, però dos gols consecutius, I Rey i R Serra, apropava ambdós equips. Però , malgrat els esforços del CN Minorisa , el marcador només es va moure un cop més i va ser pels del CN Mataró.

Arbitratge a càrrec de C Núñez i X Cerro. Van assenyalar 8 exclusions i un penalti a jugadors locals, per r exclusions a jugadors visitants.

Parcials: 1-3, 2-1, 1-3, 2-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa P Munné, G Jurado, C Fàbregas, P Gil, R Serra 2, J Lupón 1, A Luján, I Rey 2, L Marco, R Fargas 1, ME Arpa, B Prat i E Cruz.

CN Mataró B: A El Marrak, G Blanch 2, A Almera, A Flaqué, M Orgaz 5, A Fernández, M Martorell, A Martí, Q Fernández 1. I Latorre 1, T Garcia, M Rodríguez, I Salinas, M Vera.