WATERPOLO.- Lliga Catalana Cadet

WATERPOLO.- Lliga catalana Cadet

3 Març de 2020

CW SANT ADRIÀ 7 - CN MINORISA 10

Els jugadors d’A Peirón van superar a un rival lluitador a domicili. El CW Sant Adrià, va veure com el CN Minorisa en dos primers quarts pletòrics, 1-3, 0-3, posava en franquícia el partit cap els seus colors. AL gol inicial dels amfitrions, respongueren els bagencs, amb un empat de R Serra, de pena màxima , per firmar l’1-2 el mereix jugador i tancar R Fargas el parcial del període.

El segon quart també va ser pels manresans, que en superioritat anotaren l’1-4, obra de l’esquerrà Ll. Marco, per esser R Fargas que tornaria a anotar un doblet per arribar a la meitat del partit en avantatge de 1-6. Tot semblava dirigit cap una victòria còmoda dels minoristes.

La represa després del canvi de camp va veure com els de la riba del Besòs es refeien anotant tres gols, per un de sol, de R Fargas els del centre de Catalunya. El marcador s’ajustava i la emoció es feia present a la piscina. Encara més quan els de casa , anotant un penalti, es posaven 5-7, una distancia de dos gols que mai va baixar d’aquí, doncs, a cada gol dels adrianencs, responia R Fargas per a firmar un parcial d’empat a tres gols que donaven uns punts valuosos pel CN Minorisa.

Arbitratge a càrrec de JM Asensio i R Torres. Van assenyalar 5 exclusions i 4 penaltis a jugadors locals per vuit exclusions i dos penaltis als visitants.

Parcials: 1-3, 0-3, 3-1, 3-3.

Alineacions I golejadors: CW Sant Adrià:  N Poveda, J Jiménez, V Roig, A Sierra, A Arranz 4, O Pérez 1, M Batista, M García 1, S Rodríguez, D Soriano, V Gómez.

CN Minorisa: P Monné, G Jurado, C Fàbrega, P Gil, R Serra 3, J Lupón, A Luján. LL Marco 1, R Fargas 6. ME Arpa i B Prat.