Waterpolo- Lliga Catalana de 1ª Divisió

24 Novembre 2018

WATERPOLO- Lliga Catalana de 1ª Divisió

El CN Minorisa de D Calvo va assolir un triomf molt important, gairebé necessari, a la pileta del CN Banyoles. Els punts signifiquen un salt important en la classificació y allunyar-se dels llocs de perill.

El partit va viure un primer quart igualat, de tanteig, que va finalitzar amb un empat a un gol, curiosament els gols anotats amb una diferencia de només 16 segons. El manresà, que significava l’empat obra de R Ruiz.

El segon període va ser pels bagencs, que signaren un parcial favorable de 0-2, ambdós anotacions de R Ruiz, fins aquell moment l’únic anotador del CN Minorisa.

Amb el partit ben encarat, els del centre de Catalunya van saber imposar el seu joc, sense caure en el nerviosisme que podia provocar l’arbitratge inconnexa de FX Boladeras.  K Muñoz, des de la boia, feia l’1-4 i des d’aquest moment , resposta amb gol als intents d’aproximar-se per part des de l’estany. D’aquesta manera, N Lenard, era qui signava el cinquè gol minorista. S’arribava al darrer període de joc en avantatge  de dos gols pels manresans.  De penalti posaven el 4-5 els gironins, però L Mayol i N Lenard tornaven les coses al seu lloc, aconseguint la màxima avantatge en el marcador 4-7, avantatge que el mateix L Mayol posava en quatre gols 4-8, a només 1.19 pel final, fent que el cinquè gol dels amfitrions quedés en anècdota.

Clau per la victòria l’encert en la jugada de superioritat, amb un tres de tres, un cent per cent, bàsic per donar confiança, així com una gran defensa y un atac que podia haver estat més encertat, però que amb la incorporació d’un boia específic, com és K Muñoz, va donar seguritat en el joc estàtic.

Arbitratge a càrrec d’A Rodríguez i FX Boladeras. Van assenyala tres exclusions a jugadors locals per set i un penalti als visitants.

Parcials: 1-1, 0-2, 2-2, 2-3.

Alineacions i golejadors: CN Banyoles: P Prieto, D Montero, C Costa 2, G Cabello, P Ayats, M Alsina 1, J Baños, M Carrillo 2, X Vini, A Serra,  A Rigat.

CN Minorisa: I Prieto, L Mayol 2, E Casasayas, R Ruiz 3, G Lafoz, O Muns, X Pelegrin, I Ruiz,K Muñoz 1, N Lenard 2, M Puerta i L Villaró.