Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió Femenina

Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió Femenina
Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió Femenina

5 Otubre de 2019

CN VALLIRANA 3 - CN MINORISA 18

Les noies d’Angel Peirón van encetar la temporada amb un partit còmode davant un rival que es va presentar a la municipal manresana, que ahir feia de feu de les del Baix Llobregat per no disposar de la seva piscina, amb només vuit jugadores.

La il·lusió per jugar que tenien les bagenques es va transformar en una sortida fulgurant que les va permetre arribar a la fi dels primers vuit minuts amb 1-4 en el marcador i el que era més important, una injecció de confiança. Els gols de les manresanes anotats per les veteranes L Muns i tres d¡A Bisbal, que es mostrà amb la punteria ajustada com la temporada passada.

El segon quart va ser més contundent, 0-7, festival golejador, dos d’H Vicente, tres de la boia L Muns i dos per A Bisbal. El lluminós ja marcava un contundent 1-11 que sentenciava el partit i permetia provar opcions tàctiques al tècnic minorista.

Després del canvi de camp, parcial de tennis, 1-6, amb gols de C Puerta, tres de L Muns i un parell d’A Bisbal.

La contundència del marcador va fer que en el darrer quart les jugadores manresanes aixequessin el peu de l’accelerador per tancar el darrer parcial amb un empat a un gol, el de les bagenques anotat per L Muns.

Un inici de temporada que mostra a les clares les aspiracions de l’equip per a retornar a la 1ª estatal.

Arbitratge a càrrec de E Campos i ME Sánchez. Van sancionar amb set exclusions i un penalti a les locals, per sis exclusions a les visitants.

Parcials: 1-4, 0-7, 1-6, 1-1.

Alineacions i golejadores:

CN Vallirana. M Garcia,, M Burgada 1, L Concepción, M Flamarich, S Nicolas 1, L Gomila,, S Morera 1, R Pérez .

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou,G Gerschcoscky, A Toribio, C Puerta 1, H Vicente 2, L Muns 4, J César 4, A Bisbal 7, J Peirón i M Sala.