Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió Masculina

En el darrer partit de l’any, el CN Minorisa no va poder mantenir el ritme de partit que va imposar el CN Rubí B. Els manresans buscaven trencar la mala ratxa de resultats, o com a mínim oferir un bon waterpolo que els dones confiança vers la resta de competició. Només es va aconseguir el segon dels objectius.

El primer quart va ser molt igualat , amb bones defenses i aturades de mèrit dels porters. D’aquesta manera el marcador només es va moure en una ocasió, va ser en transformar un penalti els del CN Rubí. El partit estava igualat i les oportunitats feien que el públic gaudis del waterpolo.

El segon període de joc, només començar, va portar el primer gol dels bagencs, que de la mà de X Pelegrín , posaven l’empat en el marcador. La resposta dels forans va ser immediata, posant-se 1-3, disposant de una superioritat numèrica els de D Calvo, que no van poder convertir en gol que els hagués posat a la meitat del partit a un sol gol de diferencia. D’aquesta manera, amb dificultats cara a gol, però, amb bon joc y bona defensa, s’arribà a l’equador de l’enfrontament.

Després del canvi de camp les defenses es van obrir. L’intercanvi de gols va estar present , però la millor part va ser pels vallesans, 2-3, amb gols locals del juvenil E Masplà. Els punts quedaven a tres gols de diferencia, 3-6.

El desgast del partit va ser present en el quart dels temps de joc, la qual cosa, va fer que el parcial fos de 2-5 pels del CN Rubí, que es mostrava com a millor set que els de casa que havien donat una bona resposta. Els gols dels de casa anotats per E Masplà i el boia K Muñoz.

Arbitratge a càrrec de J M Asensio i A Izquierdo-

Van assenyalar cinc exclusions temporals i un penalti  a jugadors locals per tres exclusions als visitants.

Parcials: 0-1, 1-2, 2-3, 2-5.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: I Prieto, E Masplà 3, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 1, I Ruiz, K Muñoz 1, E Martínez, M Puerta i L Villaró.

CN Rubí B: O Castillo, D Granados 1, A Marcè, S Pina 2, R Tomàs 1, A Soto 1, D de Recasens 1, A Pàez, D Sanpau 1, E Pérez 2, I Pina 2 i A Fernández.