Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió Masculina

CN MINORISA A 6 - CN BADIA 13

El CN Badia es va imposar al CN Minorisa a domicili, fent pales el perquè de la diferencia en la classificació. Només el primer quart va mantenir certa igualtat, quan els de D Calvo, encara frescos, oferien certa resistència, així  el primer parcial va ser pels del Vallès, 1-2, amb gol manresà de X Pelegrín.

El segon quart va viure un allau de gols, repartits en forma de set de tennis, 3-6, pels forans. Els tres dels de casa, dos per E Martínez i un per X Pelegrín.

Malgrat que el partit estava decidit no van afluixar els de Badia i s’apuntaren els dos següents parcials per 1-3 i 1-2. La curat banqueta dels del CN Minorisa passava factura i només en dues ocasions, E Martínez i X Pelegrín, superaren al guardameta visitant.

Arbitratge a càrrec d’A Ortega i S Rodríguez. Van assenyalar set exclusions i un penalti a jugadors locals per sis exclusions als visitants.

Parcials:  1-2, 3-6, 1-3, 1-2.

Parcials: CN Minorisa A: I Prieto, E Masplà,R Ruiz, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 3, K Muñoz , E Martínez 3, M Puerta i Ll Villaró.

CN Badia: A Oya, R Domènech 1, D Sanz 4, R Granados 1, M Moya, A Andújar, D Sánchez 1, O Nonell 1, M López 1, R Prieto 2, D Vinuesa 2, M Colet i I García.