Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió Masculina

Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió Masculina
Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió Masculina
Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió Masculina
Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió Masculina

CN MINORISA A 8 - CN POBLE NOU A 10

 

El CN Poble Nou colider de la classificació i clar aspirant a l’ascens a la lliga estatal, va haver de patir de debò en el seu desplaçament a la piscina del CN Minorisa. Els joves de D Calvo van saber com jugar a l’homogeni equip barceloní, que va haver de tibar de tots els recursos per a sumar uns punts important vers a assolir els seus objectius. Per part manresana, una injecció de  moral i de reforç al treball diari que desenvolupen els joves jugadors del planter.

En el primer període el CN Minorisa s’avançà amb un gol de R Ruiz, el millor dels de casa, que els visitants empataren en superioritat, per posar-se per davant, 1-2 , en mateixa jugada i arribar en avantatge a la fi dels primers vuit minuts.

El segon parcial va ser pels de casa. Això, si, abans els barcelonins es situaren 1-3, però dos gols del cadet M Puerta feien que s’arribés a l’equador del partit amb empat en el lluminós.

Tot estava obert. Les grades vibraren amb l’inici del tercer període, quan R Ruiz i M Puerta posaven als de casa amb dos gols per davant, 5-3. La reacció dels visitants va ser immediata, es passà al 5-7 , amb errades defensives dels de casa que feien mal a l’equip minorista. L Mayol feia el 6-8 a poc d’arribar a la fi del quart amb esperances de puntuar.

Intercanvi de gols, la primera meitat dels darrers vuit minuts, el local de R Ruiz, de manera que s’arribava als dos darrers minuts amb tot per decidir. Llavors la experiència dels poblenovins va fer que marxessin fins a 7-10 que E Masplà, en superioritat, escurçaria fins el definitiu 8-10.

 

Arbitratge a càrrec de X Marmol i J Rodríguez.  Van assenyalar sis exclusions a jugadors locals per set als visitants.

Parcials: 1-2, 2-1, 3-4, 2-3.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa A:  I Prieto, E Masplà 1, M Puerta 3, R Ruiz 3, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, I Khalil, E Martínez i Ll. Mayol.

CN Poble Nou A: J Ariño, S Mollà, A Iceta, E Sales 4, A Domínguez, L Galea 2, S Garcia, L Arxer 1, M Blanch 1, X Domingo, O Ferreiro 2, P Fernández.