Waterpolo.- Lliga catalana de 1ª Divisió Masculina

 

titulo
Waterpolo.- Lliga catalana de 1ª Divisió Masculina

25 Novembre de 2019

CN VALLIRANA 9 - CN MINORISA 4

Malgrat que cada un dels períodes va ser anivellat i que els manresans no van baixar el cap en cap moment els punts es van quedar a Vallirana.

El partit s’inicia amb avantatge bagenca, doncs, Ll Mayol estrenava el marcador en superioritat, però els locals donaven la volta per arribar a la fi dels primers vuit minuts amb mínima avantatge 2-1.

El segon període va ser similar. Gol de l’empat d’E Masplà i de nou resposta local amb dos gols que feien que s’arribés a l’equador del partit amb un 4-2 que ho deixava tot per decidir.

Després del canvi de camp , els de Vallirana van saber ofegar l’atac bagenc i amb un parcial de 2-0posaven les coses molt difícils pels homes de D Calvo.

Amb les coses difícils els del cor de Catalunya van sortir a per totes i M Puerta i X Pelegrín anotaven els primers gols dels darrers vuit minuts, posant certa emoció al partit, però va quedar aquí, doncs, els del Baix Llobregat reaccionaven de nou per deixar el marcador final en 9-4, remuntant el bon inici del quart dels del CN Minorisa.

 

Arbitratge a càrrec de J Cisneros i B perelló. Van assenyalar 2 exclusions i un penalti a jugadors locals per 8 exclusions i 2 penaltis als visitants.

Parcials: 2-1, 2-1, 2-0, 3-2.

Alineacions i golejadors: CN Vallirana: O Romero, X Calomardo 1, P Augé,  D Gomera, A Romero, P Martínez, J Grau 2, J Castaño 5, O Grau, A Núñez, N Ruiz i A Contreras.

CN Minorisa: I Prieto, ME Bianco, M Puerta 3, R Ruiz, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 1, I Ruiz, E Masplà 1, Ll Mayol 1 i J Mendoza.