WATERPOLO- Lliga Catalana de 1ª Divisió

CN MINORISA A 5- LA SIRENA CN MATARÓ B 9

S’ACABA EL GAS A LA PRIMERA PART

 

Només el primer quart va ser pels jugadors de D Calvo que,  amb un bon inici, s’apuntaren el primer parcial, per un mínim 2-1, però amb mèrits per un millor resultat. El marcador l’encetà R Ruiz, per ésser E Masplà, qui donaria l’avantatge pels amfitrions en aquest primer quart , després de l’empat, en superioritat , dels del Maresme i que els bagencs desaprofitaren dues jugades de superioritat.

En el segon període els jugadors del CN Minorisa desaparegueren i en menys de quatre minuts veien com els visitants es posaven 2-4.  Un gol de X Pelegrín trancava la mala inèrcia i situava el 3-4 en el marcador que podia haver estat millor en cas d’aprofitar un altre superioritat numèrica que podia haver permès arribar a l’equador del partit amb empat .

Després del canvi de camp, O Muns, en superioritat feia que tornès l’emoció a l’empatar a quatre gols. Va ser un miratge, doncs, la reacció dels costaners va ser immediata, i amb tres gols es situaren 4-7 a manca dels darrers vuit minuts.

El darrer període de joc va confirmar la superioritat visitant que es situaren 4-9, marcador que E Masplà va ajustar al 5-9 definitiu.

Un sol gol en set superioritats va ser un peatge massa car per un equip que jugava davant un rival jove però amb gran nivell d’entrenament.

Arbitratge a càrrec de S Galindo i R Calopa. Van assenyalar sis exclusions a jugadors locals per set als visitants.

Parcials: 2-1, 1-3, 1-3, 1-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa A: I Prieto, L Mayol, E Casasayas, R Ruiz 1, G Lafoz, O Muns 1, X Pelegrín 1, I Ruiz, E Masplà 2, E Martínez, N Lenard, M Puerta i Ll Villaró.

La Sirena CN Mataró B : M Gutiérrez, J Colominas 1, J Biosca, A Blanch 4, M Vera, M Ramírez 1, M Omedes 1, J Ruiz 1, V Pérez, F Mascioli 1, R Homar, O Artigas i V Romera.