Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió

CN VALLIRANA 12  -  CN MINORISA 2

titulo

El CN Minorisa, sempre inferior al CN Vallirana, va veure com el resultat s’eixamplava fins a un dolorós 12-2 en un quart final llastimós. El parcial dels darrers vuit minuts va ser de 7-1, unes xifres que parlen per si soles.

El partit va començar amb domini dels amfitrions, que gairebé sense forçar, aconseguien posar en franquícia el partit amb un parcial de 3-0.

Més igualat va ser el segon període de joc, doncs, els de D Calvo forçaren dues exclusions, que això si, no van ser capaços de convertir en gol, cosa que si que van fer els de casa en la seva oportunitat de superioritat. D’aquesta manera s’arribà a la meitat del partit amb 4-0 en el marcador.

D’ineficàcia atacant dels manresans era patent , però es va trencar en l’inici del tercer quart, quan X Pelegrin, aprofitant una superioritat numèrica firmava el 4-1, en una jugada amb múltiples rebots. Els del Baix Llobregat respongueren amb un gol que feia que el parcial acabes en equilibri, 1-1.

Quan semblava que el partit s’encaminava cap uns darrers vuit minuts més o menys igualats va arribar l’allau de gols dels amfitrions, que , gairebé sense forçar ho van veure com queien els gols , un darrera l’altre fins el definitiu 12-2, davant el desconcert dels bagencs. El gol del CN Minorisa d’aquest parcial anotat per M Puerta, el més jove de l’equip amb només 15 anys.

Arbitratge a càrrec de Y Ruiz i M Bach. Van sancionar amb sis exclusions temporals als jugadors locals per la mateixa xifra als visitants.

Parcials: 3-0, 1-0, 1-1 i 7-1.

Alineacions  y golejadors: CN Vallirana: S Sánchez, S Calomardo, E Rodríguez, N Cucurull, A Romero 2, P Martínez 3, E Colet 3, J Castaño 1, A Avilés, M Froreich 2, A Contreras i J Parra.

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà, E Casasayas, R Ruiz, G Lafoz, O Muns, X Pelegrin 1, I Ruiz, K Muñoz, E Martínez, M Puerta 1, Ll Vilaró.

Waterpolo.- LLiga Catalana de 1ª Divisió