Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió

GEIEG 8 - CN MINORISA 7

 

EL PARTIT ES FA MASSA LLARG

titulo
WATERPOLO- Lliga Catalana de 1ª Divisió

Amb moltes baixes, el CN Minorisa de D Calvo, es va veure superat en el tram final pel GEiEG, que d’aquesta manera estrenava el seu caseller de victòries aquesta temporada.

El primer quart va ser pels manresans, que amb gol de l’hàbil E Martínez estrenaven el marcador. Després de l’empat dels amfitrions, E Masplà, en superioritat, feia que el marcador al final dels primers vuit minuts fos favorable per 1-2.

Idèntic camí va seguir el segon dels quarts. El mateix E Masplà anotà el 1-3 i R Ruiz posava els tres gols de diferencia entre ambdós equips, 1-4. Només a manca de 36 segons , en superioritat, els de casa aconseguien el 2-4 en que s’arribà a la meitat del partit.

Tot semblava ven enfocat pels bagencs i el 2-5 anotat per E Martínez així ho ratificava. Intercanvi de gols, de R Ruiz I X Pelegrín, per part del CN Minorisa, per ajustar-se el marcador en el tram final d’aquest tercer període. 6-7 per arriba a uns vuit minuts finals plens d’emoció.

Amb la carga dels minuts sobre els homes minoristes es feia difícil mantenir l’avantatge en el lluminós, d’aquesta manera, arribà l’empat a set gols a manca de 3.02 i menys d’un minut després , el 8-7, l’única avantatge pels excursionistes. Faltaven encara 2.10 i , amb més cor  que forces els jugadors de la Catalunya central van aconseguir una jugada de superioritat a manca de 49 segons per acabar el partit. Temps mort del tècnic manresà, malauradament sense poder fer que els seus homes l’aprofitessin per a empatar el partit, tal com per mèrits hauria d’haver estat.

Arbitratge a càrrec de D Gómez i JM Castillo. Van assenyalar quatre exclusions a jugadors locals per tres i una pena màxima als visitants.

Parcials: 1-2, 1-2, 4-3 i 2-0.

Alineacions i golejadors: GEiEG: M Franco, E Sangenís, T Cuesta, A Jonama, Ll López, J Ortiz, E Vergés 3, A Llauradó 1, M Castanyer 3, I Font, X Vilalta, A Carrentó , M A Benach.

CN Minorisa: I Prieto, Ll Mayol, R Ruiz 2, X Pelegrín 1, I Ruiz, E Masplà 2, E Martínez 2, A Iranzo, M Puerta i Ll Villaró.

.