Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió
Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió

CN MINORISA 7 - CN BANYOLES 7

El partit entre CN Minorisa i CN Banyoles es presentava com a important vers a evitar un dels dos llocs darrers de la classificació, qüestió clau per evitar el descens de categoria. Els manresans  s’havien imposat en el partit de la primera volta a domicili, però els de l’estany arribaven un punt per davant en la classificació.

El partit va respondré al que s’esperava, emoció, igualtat i esforç al límit. El principi del mateix va ser sorprenent, doncs, els banyolins es posaven per davant amb facilitat, doncs, l’atac manresà es reduïa als llançaments directes, després de falta, de R Ruiz, que si va poder fer l’empat a un gol, però no evitar que s’arribés a la fi dels primers vuit minuts en desavantatge 1-3 i sensació de superioritat dels forasters.

El mateix signe va tenir l’inici del segon quart, amb el quart gol gironí, del mateix golejador, D Montoro. Aquí va arribar el toc d’alerta a les files bagenques que amb gols de X Serra, després d’un magnífic contraatac i R Ruiz es posaven només un gol per sota a la meitat del partit, 3-4.

Després del canvi de camp nou parcial pels de casa, que amb anotacions de  X Serra, dos i E Masplà aconseguien que s’arribés a manca dels darrers vuit minuts amb empat a sis en el lluminós i tot per decidir. El darrer temps de joc va tenir tots els ingredients perquè els punts quedessin a casa, però nio va poder ser. Només començar, M Puerta , en superioritat posava , per primer cop, al CN Minorisa per davant en el marcador. Semblava tot controlat, quan cap dels equips disposaven d’ocasions clares per marcar, però van ser els del CN Banyoles que a manca de 1:38, des de la boia, feien el 7-7 que finalment seria definitiu. A 1:29, superioritat numèrica pels de casa, temps mort del tècnic local i la pilota de M Puerta acabava al pal.  Encara disposaren de dues ocasions més pels de casa, la primera en un contra atac clar, que les forces van impedir que acabés en gol i un últim contra atac, amb 5 segons pel final, en que el darrer passe va acabar a les mans dels banyolins que s’apuntaren un valuós punt en mig de l’alegria.

Només cal lamenta la mala educació del jugador, ja veterà, X Feliu, amb 30 anys, que colpejà al jove A León, 17 anys, que acaba amb hemorràgia nasal i el que és pitjor, el gest despreciatiu que li va fer. Jugadors així sobre en l’esport.

Parcials: 1-3, 2-1, 3-2, 1-1.

Arbitratge a càrrec de I Dimitrov i J Cisneros. Van assenyalar cinc exclusions a jugadors locals per sis als visitants.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa A: I Prieto, E Masplà 1 , M Puerta 1, R Ruiz 2, G Lafoz, O Muns, X Pelegrí, I Ruiz, X Serra 3. E Martínez, A León, L mallol.

CN Banyoles: J Coll, D Montoro 4, I Riquelme, G Cabello, R Ayats 2, M Alsina, M Carrillo 1, A Serra, X Feliu, M Jordà i X Biguet.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.