Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió

Waterpolo.- Lliga Catalana de 1ª Divisió

6 Febrer de 2020

CN MINORISA 10 - CN BANYOLES 10

El CN Minorisa va salvar un punt en un partit que hi havia molt en joc i que no es podia posar millor pels interessos dels bagencs, doncs, el CN Banyoles es presentava amb només 8 jugadors a jugar el partit, l’inici dels de D Calvo va servir per a situar-se amb un 5-1 a la fi del primer quart de joc i a manca de 3.37 per la fi del partit els gironins es quedaven amb un jugador menys fins a la fi del partit. Com es diria, així li deixaven les coses a Felip II, però no. Des del 7-2, a manca de 5.50 per arribar a la meitat del partit, els manresans van caure en una baixada de joc desesperant, fent que els visitants , mica a mica, sense preses, anessin escurçant la distancia en el marcador i arribaven a l’equador del partit un sol gol per darrera en el marcador, amb un clar desconcert a les files amfitriones.

Després del canvi de camp, el tercer període va ser gairebé de dos minuts i mig, doncs, des del 5:22 fins a la fi dels vuit minuts reglamentaris de joc, l’acta no recull cap incidència i a l’aigua , com si el cansament hagués engolit ambdós sets, tampoc, encefalograma pla. Això si, en els dos minuts inicial, els de l’estany van saber donar la volta al marcador, amb un gol en joc i una superioritat numèrica, oportunitat de la que també van disposar els de casa, sense encert.

Un gol per sota s’iniciava el darrer període, l’empat de K Muñoz des de la boia, en magnifica jugada, donava esperances a la banqueta local, però, la manca d’encert en les jugades de superioritat, mal jugades, castigarien als de la riba del Cardener, així, jugada de superioritat per a posar-se per davant, desaprofitada i gol del CN Banyoles, 8-9, nova superioritat, nou error i 8-10. Llavors , amb 3.37 per jugar, mitja part, els forasters es quedaven amb un jugador menys fins a la fi del partit. La oportunitat era immillorable i més quan a 2.28, Ll Mayol feia el 9-10. El triomf estava a l’abast, però les imprecisions, la impotència es va fer evident i només a manca de 4”, després d’haver de demanar un temps mort, R Ruiz aconseguís un empat que no permet deixar la cua de la classificació als jugadors del CN Minorisa. L’inic il·lusionant, amb l’encert golejador de M Puerta i Ll Mayol, la bona feina de K Muñoz en la boia i les aturades de Ll. Villaró, es van diluir en els minuts següents quedant en un miratge.

Arbitratge a càrrec de JM Sanfeliu i J Mora. Van assenyalar set exclusions i un penalti a jugadors locals per nou exclusions i una pena màxima als visitants. 

Parcials: 5-1, 2-5, 0-2, 3-2.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa: I Prieto, E Masplà, M Puerta 3, R Ruiz 1, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz 1, K Muñoz 2, ME Bianco, LL Mayol 3 i Ll Villaró.

CN Banyoles: P Prieto, M Carrillo 1, P Ayats 1, M Alsina 2, M Castanyer 1, X Feliu, A Llauradó 4, X Vilalta.