Waterpolo.- Lliga Catalana de 3ª Divisió

CN MINORISA B 6 - CN BADIA B 9

titulo
Waterpolo.-  Lliga Catalana de  3ª Divisió

El B del CN Minorisa va oferir una digna replica al del CN Badia, que això si,  va portar sempre la davantera en el marcador.

El primer quart va ser pels del Vallès, 2-3, amb gols manresans de l’esquerrà Y Khalil i E Masplà. El mateix resultat es va repetir en el segon període, amb els de casa fent la goma, empat a tres, marxen fins a 3-6 els visitants i 4-6 per a arribar a l’equador del partit. Els gols de casa signats per A Marín els dos, el segon en superioritat numèrica.

Després del descans llarg, empat a un gol en el tercer temps de joc, essent el gol bagenc obra de M Cerezo, transformant en només tres segons una superioritat. El 5-7 permetia somiar als amfitrions a la vegada que donava seguretat als forasters, d¡aquesta manera, un seguiren lluitant, mentre els altres imposaven un joc pausat que feia que controlessin el ritme del partit, firmant així un altre parcial favorable per ells per la mínima 1-2- El gols dels de la riba del Cardener de Y Khalil.

Parcials: 2-3, 2-3, 1-1, 1-2.

Arbitratge a càrrec de I Dimitrov i J Cisneros. Van assenyalar sis exclusions a jugadors locals per nou als visitants.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa B: I Chircu, B Bello, R Serra, L Pérez, A Marín 2, I Ruiz, X Pelegrin, M Cerezo 1, E Masplà 1, T Sala, Y Khalil 2, E Martínez i J Mendoza.

CN Badia B: A Moreno, A tel, J Fernández 2, R González, D Guerrero, M Ortiz 1, I Roldán 2, D Rodríguez, G Delgado i B Osariem.