Waterpolo.- Lliga Catalana de 3ª Divisió-2ª Fase

CN TÀRRACO 10 - CN MINORISA B 17

titulo
Waterpolo.-  Lliga Catalana de  3ª Divisió-2ª Fase

El CN Minorisa B s’imposà a domicili  amb claredat al CN Tàrraco, un rival que en el partit jugat a Manresa va fer patir fins al final als jugadors de Peirón. Amb aquest resultat i després de l’empat del primer partit davant el CN Sallent, es preveu com a decisiu per encapçalar el grup el partit del dia 1 de juny entre els dos equips bagencs.

Prova del seu potencia va ser la seva victòria en el primer parcial, encara que fos por la mínima, però amb un gran encert golejador, 5-4.

La superior qualitat dels bagencs va fer que, com les formigues, mica a mica, anessin  sumant victòries parcials que van acabar fent un coixí ampli.  Ja en el segon període es posaren per davant en el marcador, 7-8, encara que per només un gol.

Després del canvi de camp del mig partit , els jugadors del CN Minorisa van prémer l’accelerador per escapar-se de manera clara en el marcador per sumar en la segona part del partit un parcial de 3 a 9 que indica la diferència que hi va haver a l’aigua de la pileta tarragonina.

Parcials: 5-4  2-4   2-5  1-4

Alineació del CN Minorisa i golejadors: J Chircu, B Bello 4, F Jódar, I Ruiz, M Cerezo 1, D Solernou 1, R Serra 2,A León 2, E Masplà 4, X Pelegrín 3 i J Mendoza.

.