Waterpolo.- Lliga Catalana de 3ª Divisió-2ª Fase

CN MINORISA B 9 - CN SALLENT 14

titulo
Waterpolo.-  Lliga Catalana de  3ª Divisió-2ª Fase

Un escandalós 2-7 en els primers vuit minuts decidiren el derbi bagenc que enfrontava al B del CN Minorisa i al CN sallent. Aquesta sortida va marcar tot l’esdevenir del matx, doncs, la reacció manresana no va poder fer res més que igualar la resta de partit.

Aquest 2-7 amb gols manresans d’E Masplà i sallentins de R Boixader, S Cabrera, A Noguera i quatre de D Holgado, semblava que podia portar a un passeig per part dels de la riba del Llobregat, però el joc es va igualar, i després d’ajustar les defenses en el segon temps de joc, 1-2, gols de R Ruiz pels minoristes i de D Holgado i A Noguera pels forasters.

Semblava que el partit havia arribat a un control que assegurava el triomf del CN Sallent, però , després del descans llarg, el joc embogís i el marcador de nou es va moure amb agilitat, per arribar a un empat parcial a 4 gols. Dos de R Ruiz, B Bello i X Pelegrín pels locals per dos de D Holgado, G Tutusaus i A Noguera pels  forans.

Com diu la dita, després de la tempestat arriba la calma, d’aquesta manera, el quart període va ser més serè i els de Peirón se l’anotaren per 2-1, R Ruiz i E Masplà pels del Cardener per  esser, D Holgado, com no, el golejador del CN sallent.

Arbitratge a càrrec de A El H’Iequei i A Izquierdo. Van assenyalar 5 exclusions a jugadors locals per nou als visitants.

Parcials: 2-7, 1-2, 4-4, 2-1.

Alineacions i golejadors: CN Minorisa B : J Chricu, B Bello 1, F Jódar, R Ruiz 4, A Marín, I Ruiz, A Batanés, E Masplà 3, X Pelegrín 1, D Solernou, M Cerezo i J Mendoza.

CN Sallent: R Fernández, G Tutusaus 1, R Boixader 1, S Cabrera 1, G Trias, A Holgado, R Holgado, D Holgado 8, A Montalà, A Noguera 3, V Estepa i A Jiménez.