Waterpolo.- Lliga Catalana de 3ª Divisió

CN REUS PLOMS 11 - CN MINORISA B 3

titulo
Waterpolo.-  Lliga Catalana de  3ª Divisió

El desplaçament del B del CN Minorisa a Reus va acabar amb una contundent derrota, deguda, sobre tot, als reforços que ha anat incorporant l’equip amfitrió, amb jugadors veterans de categoria que havien arribat a jugar a la Divisió d’honor estatal.

D’aquesta manera la superioritat dels del Baix Camp es va evidenciar, sobre tot, en la superioritat de la seva defensa, gairebé impossible de superar pels jugadors de Peirón. No va ser fins ben entrat el segon quart, quan, de la mà d’A Batanés, els bagencs superaven la defensa local.

A la meitat del partit s’arribà amb un marcador de 5-1.

Després del canvi de camp, en el tercer període de joc, el joc es va igualar, aconseguint el CN Minorisa un empat a un gol en el parcial. El gol manresà anotat per X Pelegrín.

Amb 6-2, s’inicià el darrer període, en el qual, les eliminacions per acumulació de personals de dos jugadors dels del cor de Catalunya van fer que el parcial fos un contundent 5-1, essent A Batanés que sumava el seu segon gol en el partit.

Arbitratge a càrrec de X Paredes i A Poza. Van assenyalar quatre expulsions i un penalti a jugadors locals per onze exclusions i un penalti als visitants.

Parcials: 1-0, 4-1, 1-1, 5-1.

Alineacions I golejadors: CN Reus Ploms: G Martín, I Álvarez 1, JC Neira 3, E Vives, JM Aguerreta 2, A Andrino 1, R Miralles, H Zamora 1, P Bellido 3 I C López.

CN Minorisa B: V Chircu, B Bello, Y Khalil, A Batanés 2, A Marín,  I Ruiz, X Pelegrín 1, M Cerezo, E Masplà, T Sala, L Pérez.