Waterpolo.- Lliga Catalana de 3ª Divisió

CN MINORISA B 14 - CW GARRAF 9

El B del CN Minorisa es va imposar amb claredat al CW Garraf en un partit que es va decidir ja en la primera part, 6-1.

La superioritat dels bagencs va ser incontestable, així, malgrat que els costaners van encetar el marcador, en onze segons , X Pelegrín ja havia empatat i poc després A Marín anotava dos gols que feien que s’escapessin els de casa, per arrodonir el resultat de set de tennis E Masplà, X Pelegrín i R Ruiz.

El segon període va seguir el mateix guió i el marcador es va disparar fins el 9-2 , amb gols dels de centre de Catalunya anotats per B Bello, E Martínez i D Solernou. Quedava mig partit, però, tot estava decidit.

Després del canvi de camp, el relaxament va fer que el parcial fos més ajustat, 3-2, també pels de Peirón. Els tres gols signats dos per X Pelegrín i un de R Ruiz.

No van voler fer sang els bagencs, permeten que el darrer quart se l’anotessin els visitants, 2-5, i obtinguessin un resultat final més digne. Els gols dels de casa signats per R Ruiz i X Pelegrín.

Arbitratge a càrrec de X Boladeras i S Trilles. Van assenyalar onze exclusions a jugadors locals per onze i tres penaltis als visitants.

Parcials: 6-1, 3-1, 3-2, 2-5.

Alineacions I golejadors: CN Minorisa : V Chircu, R Ruiz 3, I Ruiz, X Pelegrín 5, E Masplà 1, B Bello 1, D Solernou 1, A Marín 2, Y Khalil, M Cerezo, E Martínez 1, T Sala i J Mendoza.

CW Garraf: X Maldonado, P Navarro 1, H Baget 1, A Mercè, N Egea, A Junyent 2, J Alba 3, S Álvarez 1, M Sanz, JL Copo 1, J Cañaveras, L Munté.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.